17.6.2020. 22:01
0
Bez cenzure: Edita Aradinović pokazala previše
U ovonedjeljnom izdanju emisije “Amidži šou” voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pjevačice Angelinu, Teodoru Džehverović, Editu Aradinović, Milicu Pavlović, glumicu Mirku Vasiljević i repera Gazda Paju.

Edita je došla u emisiju koju prati milionski auditorijum u providnim mrežastim pantalonama, ispod kojih su se nazirale donji veš.



Za vrijeme jedne od igrica u popularnom TV formatu, Aradinovićeva se sagnula, a u tom trenutku sijevnula je praktično gola pozamašna pozadina popularne pjevačice, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, piše Alo.rs.



Edita nije marila što je masa gledalaca i prisutni gosti gledaju zapanjeno, te je nastavila da pleše, a u jednom trenu se mogao vidjeti i slobodniji prizor sprijeda.



(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.