29.6.2020. 20:15
0
Lady Gaga u drugom stanju?
Pjevačica Lady Gaga, kako prenose strani mediji, u drugom je stanju. Trudnički stomak navodno krije od javnosti širokom odjećom. Kako je konačno sretna u ljubavi, Lady Gaga izgleda da se sasvim predala uživanju u emotivnoj romansi. Iako je do sada imala neuspešne veze, ovoga puta na pomolu je nešto veoma ozbiljno.

Posljednje paparaco fotografije, nastale prije nekoliko dana zaintrigirale su javnost. Naime, pop zvijezda je uslikana u Malibuu ispred svog automobila tokom opuštene šetnje s svojim partnerom. Pažnju javnosti privukla je njena široka garderoba koja je isticala stomak. Iako ima onih koji spekulišu da je Gaga samo izabrala pogrešan autfit, mnogi tvrde da je ovo prvi dokaz njene trudnoće.


(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.