17.7.2020. 22:45
0
Brena i Boba zabrinuti za sina: U ozbiljnim problemima zbog starlete!
Lepa Brena ne krije koliko je oduševljena izborom svog sina Viktora koji je skoro godinu dana u vezi sa Sandrom Miljaković.

Toliko je voli da je čak i Viktoru očitala bukvicu da ne smije da švrlja i da tako rizikuje vezu, a u svemu je podržao i Boba.

„Breni se Sandra dopada jer je zrela za svoje godine, vrijedna je i ambiciozna, a posebno joj se dopada što pozitivno utiče na Viktora! Oni su, po samom dolasku u Monako imali frku, i to zbog Viktora koji je naljutio djevojku, pa su se čak i Brena i Boba umiješali”, otkriva izvor za STAR i dodaje:

„Sandra je Viktoru zamjerila neke poruke koje dobio na Instgramu od jedne starlete, pa je došlo do žestoke rasprave! Djevojka mu je skrenula pažnju da ne želi više da zatiče takve poruke i da mora da se postavi kao zauzet muškarac, jer mu ona neće opraštati takve propuste. Brena se nije miješala dok su se raspravljali, a onda su ona i Boba sjeli sa Viktorom i očitali mu bukvicu”, priča za STAR izvor blizak Živojinovićima i nastavlja:


„Brena mu je rekla daje Sandra kvalitetna djevojka koju treba da čuva i koja će sutra biti divna supruga i majka, kao i da će teško naći opet takvu. Ona izuzetno poštuje cijelu Viktorovu familiju, nije joj teško ni da im pomogne po kući, ni da pomogne u kuhinji, baš je vrijedna i požrtvovana.”

“Brena je rekla sinu: ‘Moraš da se uozbiljiš i shvatiš kakvu djevojku imaš pored sebe! Zar treba da izgubiš divnu djevojku zbog nekih straleta koje žele samo da se šlepaju uz tebe da bi dobile marketing. Napravi razliku između lakih žena i djevojaka koje zaista vrijede i vole te zbog toga kakav si zaista. Sandri nije bitno što si ti moj sin, i to ti je dokazala. Urazumi se!’

„Viktoru nije bilo pravo što ga grde mama i tata, pa im je rekao kako on ništa nije kriv i da ne može da spreči da mu šalju poruke! On njima svakako ne odgovara i Sandra to zna! Čak je dodao da joj je vjeran i da je voli, te da nema potrebe da se uopšte raspravljaju oko toga”, završava izvor za STAR.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.