5.8.2020. 15:52
0
Ljubav kao iz sapunice dogodila im se u stvarnom životu
Život na setu i cjelodvnevna snimanja ponekad su dovoljan okidač da se među glumcima rasplamsaju ljubavne iskrice. I tu ne mislimo na strasti među omiljenim likovima koje gledamo na malim ekranima već na romanse u stvarnom životu.

Brojne zvijezde svoje životne partnere upoznale su upravo na setu, a izuzetak nisu ni zvijezde turskih sapunica.




Dilara Aksuyek, koja u „Istanbulskoj nevjesti“ glumi Ipek, u vezi je s glumcem Ceyhunom Mengiroğlu kojega smo gledali u seriji „Tuđi život“ u ulozi Deniza. Upoznali su se na snimanju serije Adi Mutluluk. No prema pisanju turskih medija, sredinom prošlog mjeseca, nakon dugogodišnje veze Dilara je ipak odlučila okončati ovu vezu i posvetiti se karijeri.





Ista profesija povezala je i Hatice Şendil i Buraka Sağyaşara. Glavna glumica serije „Sudbina“, u Buraka se zaljubila 2010. godine na setu serije “Karadaglar”. Zbog razdvojenosti njihova se veza našla pred iskušenjem u nekoliko navrata. Ipak, krize su uspješno prebrodili i ljeto 2015. godine svoju su ljubav okrunili brakom. Raskošno vjenčanje održano je na terasi jednog luksuznog hotela u Istanbulu.

Među zvanicima našle su se i brojne turske zvijezde od kojih su najviše pažnje privlačili Bergüzar Korel, najbolja prijateljica lijepe Hatice, i njezin suprug Halit Ergenç. I za njihovu sreću na privatno planu zaslužan je upravo posao.


BERGUZAR KOREL I HALIT ERGENC PONOVO POSTALI RODITELJI! - Imperij


Burak i Fahriye zaljubili su se prije skoro šest godina na snimanju serije “Calikusu”, a ubrzo su snimili i film “Aşk Sana Benzer” . U prve dvije sedmice prikazivanja film je pogledalo milion ljudi, a oni su postali najpopularniji turski par.

TURSKI MEDIJI BRUJE: Razvode se Burak Ozçivit i Fahriye Evcen ...

Vjenčali su se 20017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća na evropskoj obali Bosfora.  Za svoje bajkovito vjenčanje, samo za najam vile glumac je platio 75.000 eura. Iako je poduzeo sve potrebne mjere osiguranja kako bi najvažniji dan u njegovu i supruginu životu protekao u potpunoj tajnosti, na obali Bosfora vrebala je vojska paparazza i obožavatelja, koji su se, uprkos jakom osiguranju, uspjeli probiti do terase gdje se održavala ceremonija.




(Nermana Crnčalo)





0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.