9.8.2020. 8:15
0
Ljetovanje iz pakla poznate voditeljice: Krađe, uvrede, intervencije policije...
Zaštitari, uvrede, intervencija policije, obostrane prijave zbog prijetnji te prijava krađe nakita i novca u vrijednosti od oko 2 milijuna kuna - epilog je nesvakidašnjih i neugodnih događaja koji su se ovih dana odvijali u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom.

Kod pritvorskog nadzornika splitske policije zbog prijetnji na kraju je završio srbijanski poduzetnik Vidoje Ristović (42), hrvatskoj javnosti poznat kao suprug voditeljice Nikoline Ristović (Pišek).

Ristovića je prijavio slovenski poduzetnik Rok Gale (49), suprug vlasnice vile, inače i osoba protiv koje je prije nekoliko godina Državno odvjetništvo u Varaždinu pokrenulo postupak zbog porezne utaje u aferi fiktivnoga trgovanja zlatom.

Voditeljica je, pak, podnijela kaznenu prijavu protiv Gale, i zbog prijetnji te zbog krađe nakita i novca, za koje Ristovići tvrde da su im nestali iz vile. Splitska policija kaže da je po pitanju tih prijava protiv Roka Gale kriminalističko istraživanje još u tijeku, piše Jutarnji.

Također, porodica Ristović će nakon onoga što su opisali kao ljetovanje iz pakla, a trebalo je biti ljetovanje iz snova, od agencije tražiti povrat 20.000 eura koje su platili za dva tjedna najma vile, a zbog čega je njihov advokat već kontaktirao agenciju.

“Dogovoreno je da se plati najam vile, najprije kapara od 7.000 eura, koju smo platili agenciji, a zatim smo vlasniku vile, odnosno suprugu vlasnice, Gali, platili još oko 10.000 eura te još 3000 eura za osiguranje od eventualne štete”, kaže Nikolina Ristović i nastavlja:

“Najprije smo došli nas četvero, jer jedna kći nije mogla doći iz Beograda zbog graničnoga režima i Covida, no uskoro je i ona došla. Sve skupa trebalo nas je biti 8. Dakle Vidoje, ja, dvoje naše male djece, moja Hana s prijateljem te moja prijateljica sa svojim djetetom. Također najavili smo da ćemo dovesti pse”, kaže voditeljica.

Međutim, dodala je, “ubrzo nam je postalo čudno jer je Gale gotovo svaki dan dolazio u vilu, a mislili smo da ćemo u njoj biti sami.

U ispovijesti je, između ostalog, rekla i da je jednom njenom suprugu rekao da ako je napet, ima dvije Brazilke u Beogradu koje ga mogu opustiti.

Jutranji je kontaktirao i Roka Galu, koji je ispričao svoju stranu priče.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.