30.9.2020. 21:20
1
Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo u lošim odnosima
Poslije razvoda su ostali u dobrim odnosima što je pjevačica više puta isticala, ali njena veza sa biznismenom Sadetinom Saranom, bila je okosnica za početak „rata“ među bivšim supružnicima.


Kako se navodi, Mustafa navodno nije odobravao vezu sa turskim milijarderom, te od tog momenta se pokvario odnos među njima, da su se čak u jednom momentu i otpratili sa Instagrama.



Podsjetimo, o vjenčanju Emine i Mustafe je pisao cijeli svijet, a desilo se 13. januara 2008. godine u jednom ekskluzivnom hotelu u Istanbulu.
 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.