5.11.2020. 14:32
0
Glumac iz “Južnog vetra” uskoro otac
Glumac Miodrag Radonjić (31) uskoro će postati otac. Popularni Baća iz “Južnog vjetra” čeka svoje prvo dijete sa djevojkom, psihologom Milicom Mikić, koja je u poodmakloj trudnoći.

Njih dvoje su u vezi više od godinu i po, a prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u martu u Sava centru, na premijeri filma “Hotel Beograd”.





Od tada povremeno objavljuju zajedničke fotografije. Miodrag, inače, ne voli da priča o privatnom životu, pa se ni povodom bebe još uvijek nije oglasio.


(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.