11.11.2020. 15:01
0
Emina Jahović: Moj brat i ja nikad se nismo družili
Emina Jahović odlučila je da progovori o odnosu sa bratom Mirsadom Turkčanom, nekadašnjim košarkašem koji je uživao veliku popularnost u Turskoj, alij e bio veoma uspješan i u Americi.

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac mi je umro kad sam imala 11 godina, a moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tada tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji tada -  rekla je pjevačica. 

- Mirsad je morao da sazri prije, pa nikad nismo imali drugarski odnos. Sestra mi je nekako bila majka. Sa mamom sam zapravo imala mnogo bolji odnos, da mogu da joj se otvorim, da pričam o nekim ljubavnim problemima, sa sestrom ne. Sada, kad imamo svo troje djecu, sad smo počeli da se družimo. Pazi, tek sada! - dodala je Emina. 

Kaže da je uvijek zavidjela ljudima koji se druže sa braćom i sestrama.

- Kod nas se to nikad nije dešavalo - zaključila je Emina za "Glamur Specijal".



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.