3.12.2020. 11:32
1
U Skupštini Srbije poručili poznatom glumcu: Dragane Bjelogrliću, napusti zemlju!
Poslije glumice Seke Sablić, na današnjoj Skupštini Srbije došao je red da na meti naprednjaka bude i regionalno poznati glumac Dragan Bjelogrlić.

Ništa im nije sveto, njihova velika imena i doprinos Srbiji, zato je izvjesni zastupnik Marko Atlagić osramotio državu Srbiju, kad već ne može sebe, i proslavljenom glumcu i reditelju poručio: "Ti si bez morala i stida, napusti zemlju", piše portal Direktno.rs.

"Ko drugačije misli od Aleksandra Vučića i SNS-a, obavezno je izložen najbrutalnijim napadima. Linčuje se porodica, ugrožava se egzistencija, uništavaju se ličnosti, posao... Seka Sablić je prošla kroz blato, pre nje mnogi drugi, a sad su brutalno napali i Dragana Bjelogrlića, jer ne misli isto što i SNS", piše ovaj portal.

 

Sramno je u Skupštini Srbije slavnog glumca i reditelja napao izvjesni zastupnik u Skupštini Srbije Marko Atlagić, isti onaj koji se obrušio i na Seku Sablić

"O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću... On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti "1 od 5 miliona". Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević", kazao je Atlagić.


(Nermana Crnčalo)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.