21.1.2020. 13:41
0
Oglasio se nakon što su ga uhvatili u prevari: Šta biste da je žena na mom mjestu?
Muškarac uhvaćen u prevari sad se oglasio na društvenim mrežama da se "opravda".

Društvenim mrežama proširila se snimka nastala u subotu na prijateljskom dvoboju dva ekvadorska kluba, Barcelone i Delfina.

Kako prenose južnoamerički portali, kamera se u jednom trenutku okrenula prema muškarcu i ženi koji su razmjenjivali nježnosti.

Kad je shvatio da ih snimaju, muškarac se brže-bolje odmaknuo od svoje družice i zabrinuto zabuljio u mobitel.




Muškarac uhvaćen u prevari sad se oglasio na društvenim mrežama da se “opravda”.

Španski Metro objavio je njegovu poruku koja glasi:

“Šta biste uradili da je žena na mom mjestu? Kruže razni snimci nevjernih žena ali njih ne ismijavaju kao mene. Svi pravimo greške. Bog oprašta, njemu ću se moliti kako bih ispravio greške i opravdao se svojoj porodici”, objavio je Devyi Andrade te nastavio s isprikom svojoj ženi.

“Borit ću se za čast i ponos do kraja, želim nastaviti živjeti sa svojom suprugom”, napisao je.



(Admir Oručević)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.