1.5.2020. 9:21
0
Prevareni muž upao u hotel, zatekao svoju ženu i polugolog fudbalera
Bivši rumunski reprezentativac Ciprian Marica našao se u centru skandala pošto je javno otkriveno ko mu je ljubavnica. Da stvar bude još gora, za to se pobrinuo suprug njegove ljubavnice koji je video preljube okačio na Youtube.

Snimak je nastao prošle godine u jednom hotelu u Cluju, ali tek je prije nekoliko dana isplivao u javnosti.

Prevareni muž upao je u hotel s upaljenom kamerom na telefonu i zatekao polugolog fudbalera koji je pokušao da sve mirno izgladi, ali to mu nije pošlo za rukom. Uzalud se Marica trudio da oduzme kameru snimatelju…

Potom je prevareni muž Florin Muntean Jr. zakucao na vrata hotelske sobe i tražio da njegova supruga Ana Muntean izađe, što se na kraju i desilo.

Dok su se supružnici prepirali, Marica je umotan u peškir otišao niz hodnik hotela. Rumunski mediji objavili su da je žena s kojom su zatekli fudbalera u sobi, na Instagramu pratila Ioanu Marcu, pa čak i da su se njih dvije poznavale i družile.

Ana Muntean na Instagramu je Marici i Ioani ostavljala čestitke, prenosi Fokus.

Ioana Marcu i Ciprian Marica roditelji su dva dječaka. Lijepa plavuša je osam godina mlađa je od Marice, a prije dvije godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu.



(Admir Oručević)

Prevara
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.