28.3.2016. 20:41
0
Djevojke, javite se Bobanu iz Niša, u potrazi je za "pravom"
Na oglas "Ćao ja sam Boban iz Niš, imam 44 godine" nije se javila nijedna djevoka.
Traženje partnera/partnerke putem oglasa je mač sa dve oštrice. U jednu ruku možete da dobijete ono što ste tražili. u drugom slučaju može da se desi da naletite na prevaranata, tj. prevarantkinju, koja samo želi da vas iskoristi.Boban (44) iz Niša imao je tu situaciju da mu se nijedna devojka nije javila na postavljeni oglas, osim novinarke Telegrafa.

– Ćao ja sam Boban iz Niš imam 44 godine tražim devojke ili razvedene od 30 do 40 vezu ili brak neka se jave može dopisisvanje sms – oglas ove sadržine u formi plakata zalijepio je Nišlija Boban Ilić na nekoliko javnih mjesta pre više od mjesec dana.

Ilić priznaje da je iznenađen što njegova ljubavna ponuda nije izazvala interesovanje kod pripadnica lepšeg pola, a komentarišući tekst oglasa ističe da ga je napisao onako kako bi to uradio svaki Nišlija.

Pa, sad možda je problem u tekstu oglasa ali ovde kod nas se kaže “iz Niš“. Ja sam pravi Nišlija pa sam tako i oglas napisao – objašnjava Ilić, profesionalni bravar zaposlen u niškom prevozničkom preduzeću “Nišekspres“.

Da se vrati starom načinu oglašavanja Ilić se odlučio iako ima ne jedan već dva Fejsbuk profila.

– Ne mogu više da verujem Fejsbuku, jer sam se nekoliko puta opekao sa ženama koje sam upoznao na taj način. Jedna me Subotičanka prevarila, tražila mi tri hiljade dinara navodno da plati put do Niša i više mi se nikad nije javila. Posle toga mi se javila još jedna, takođe iz Subotice, a ona mi tražila četiri hiljade. E, njoj nisam htio da dam. Probao sam da nađem ženu i preko agencija za bračno posredovanje. Takva jedna agencija mi je tražila šest hiljada za učlanjenje i još 1.500 evra ako mi nađe ženu. Kad sam shvatio da su sve to prevare, odlučio sam da stvari uzmem u svoje ruke, pa da oglase lepim po Nišu i nađem neku našu, Nišlijku – priča Boban.

Priznaje da nikad nije imao sreće u ljubavi, te da se jednom umalo oženio, ali mu je i ta prilika izmakla.

– Imao sam sve nekako kratke veze, a sa mojom posljednjom djevojkom bio sam više od godinu dana. Imala je 31 godinu, nije bila idealna, pričala je da sve zna radi po kući, a pokazalo se da ne zna ništa, ali mi je najviše smetalo to što je neprestano pričala o svojoj majci. Ipak sam odlučio da je vjerim, odveo sam je u Sokobanju, tamo sam joj dao prsten. A, onda je ona mene ostavila i to SMS porukom. Da nije to uradila tako nepošteno, ostavio bih joj prsten, a pošto nije, tražio sam joj da mi ga vrati – opisuje Nišlija svoje ljubavne jade.

Ipak, kako kaže ne gubi nadu da će i on uploviti u bračnu luku.

Nije mi bitno, plavuša, crnka….važno je da je dobar čovek. Ja sam vrijedan, pošten, imam platu, svoju kuću…. mnogo volim decu, biću dobar muž, obećavam, pa ako neka želi da sa mnom ostari, evo mene – zaključuje Boban.

(Adisa Kušundžija)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.