21.9.2016. 10:37
0
Sa ovakvim osobama ne krećite na put
Pazite s kim putujete, da vam odmor ne bi postao nezaboravan, ali ne zbog lijepih uspomena.
Odabranog saputnika možete da testirate na jednodnevnom izletu prije dužeg putovanja, a možete i samo da provjerite spada li u neku od navedenih kategorija.

1. Stipsa ili rasipnik

Želite da iznajmite automobil i istražite sve čari zemlje u kojoj ste, ali prijatelj, nakon što to već uradite, odbija da plati svoj dio pod izgovorom da je to bilo nepotrebno i da je to ionako bila vaša ideja. Ista stvar se događa s nekim ko rasipa novac, pa kasnije pozajmljuje od vas.

2. Paničar

Svi smo imali barem jednog kolegu sa fakulteta ili škole, koji se tresao prije svakog ispita i paničio da neće da proloži. Sada ga zamislite u drugom okruženju. U nepoznatoj zemlji, zagubio se u nekoj ulici, skrenuo mimo planirane rute, a vi ste sa njim. S takvim sigurno ne želite da provedete odmor.

3. Kućni tip

Jedina stvar gora od putovanja sa paničarem jeste put s nekim ko bi radije vrijeme provodio pred TV-om, a ne u istraživanju grada.

4. Ljubitelj alkohola

Prijatelj koji se napije već ujutro i nije u stanju da se vrati u hotel možda i nije najbolji izbor za suputnika. Posljednja stvar koju želite da radite jeste da trpite nedolično ponašanje vašeg prijatelja dok ste u inostranstvu.

5. U ozbiljnoj vezi

Samo zato što je neko u ozbiljnoj vezi ne znači da neće biti zabavan na putovanju, ali, budimo realni, većina njih neće. Ne želite da provodite većinu dana slušajući telefonske razgovore golupčića.
(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.