4.6.2020. 17:01
1
Treba biti pažljiv sve do 5. jula: Pomračenje Mjeseca i Sunca u junu 2020. godine uticat će na narednih 18 godina života svih nas
Od 5. juna do 5. jula očekuje nas koridor pomračenja.

Koridor pomračenja počet će 5. juna pomračenjem Mjeseca, a završava se pomračenjem Sunca 21. juna. Zatim, pomračenje Sunca otvara drugi koridor, koji će trajati do 5. jula.

Zbog svega toga doći će do velike količine energije koja uslovljava promjene, a konačni rezultat zavisi od osobe do osobe, te da li osoba može da koristi tu energiju ili ne.

Veoma je važno da tokom ovog perioda pažljivo pristupite svojim ciljevima, planovima i postupcima, jer se to lako može odraziti na period od narednih 18 godina!

Dvostruke igre i dvosmislenost bilo koje vrste su veoma opasne u ovom periodu koridora pomračenja.

Na dan pomračenja Mjeseca, 5. juna, treba pustiti i odbaciti sve zastarjelo: osjećanja, odnose koji nam nisu potrebni, sve ono što nas dugo brine, tako da može na to mjesto da dođe nova energija.

Dobro razmislite o svojim ciljevima i o tome kako ih ostvariti, ali ne žurite da ih ostvarite, nego sačekajte kraj ovog koridora.

Pogrešne odluke donijete u ovom periodu mogu biti fatalne i ne mogu se ispraviti. Zbog toga morate biti posebno pažljivi, osluškivati sebe i svoje želje.

Ako nema odgovora u duši, možda vam ove ciljeve i želje nameću roditelji, rođaci ili društvo i okruženje – pa možete požaliti zbog donesenih odluka.

Ciljevi moraju biti konkretni, ostvarivi i relevantni.

Zapišite svoje misli koji dolaze tokom koridora pomračenja, među njima se možda kriju ideje za budućnost.

Ne plašite se pomračenja, jer ono može uticati na poboljšanje vašeg života i kardinalne promjene koje već odavno kasne, a neophodne su za napredovanje, piše “Stil“.


(Admir Oručević)

Pomracenje
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.