11.8.2020. 22:10
0
Drama na svadbi u Americi: Mladoženji govorila da je otac njenog djeteta dok je sklapao brak sa drugom ženom
Snimka na kojoj je navodna trudna ljubavnica upala na svadbu i vikala mladoženji da nosi njegovo dijete pregledalo je više od 10 miliona ljudi.

Influencerica Daniel (Danielle) objavila je snimku koja je nastala u Detroitu, a u opisu je napisala kako je nastala prava drama.

- Stvarno, Entoni (Anthony)? Pravit ćeš se da me ne poznaješ? Nisi uzeo lijekove danas? Imam tvoje dijete ovdje. Entoni, znam da me čuješ - čuje se na snimci žena koja je uzurpirala vjenčanje.

Mladenka i mladoženja nisu se željeli okrenuti i suočiti s ženom koja je vikala, a djeveruša, za koju se čini kako je mladenkina kći, bacila je cvijeće prema ženi.

- Bolje ti je da odeš s vjenčanja moje mame, šta nije u redu s tobom - rekla joj je djeveruša

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.