6.10.2020. 21:36
1
Snimak koji je postao hit na internetu: Za kratko vrijeme preko 24 miliona pregleda
Video je objavljen krajem septembra i od tada se ne prestaje širiti društvenim mrežama.

Pjesma "Dreams" grupe Fleetwood Mac postala je ponovno hit nakon što je izašla 1977., a njezina prodaja se utrostručila nakon videa.

Mnogi na ovoj popularnoj društvenoj mreži ovaj video su nazvali jednom od najboljih stvari koja se desila u 2020. godini, dok drugi govore da je ovo video koji opisuje mir i da ovaj čovjek nevjerovatno uživa u ovome što radi, a poručili su da je ovo njegov svijeta, a da su svi ostali podstanari.

Pogledajte o čemu se radi.



@420doggface208

Morning vibe ##420souljahz ##ec ##feelinggood ##h2o ##cloud9 ##happyhippie ##worldpeace ##king ##peaceup ##merch ##tacos ##waterislife ##high ##morning ##710 ##cloud9

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac


O popularnosti videa, najbolje govori i da se je član popularne grupe Fleetwood Mac  i jedan od osnivača Mick Fleetwood pristupio ovoj društvenoj mreži, samo da bi rekreirao ovaj popularni video i pozdravio autora.

"Možda kada prođe sve ovo oko COVID-a da napravimo nešto zajedno", napisao je Mick.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.