18.10.2020. 20:47
0
Simbol nade: Tek rođena beba pokušava skinuti masku s doktorovog lica
Ginekolog Samer Cheaib objavio je fotografiju bebe koju je porodio par trenutaka prije, a koja je postala viralni hit jer novorođenče povlači masku s lica ginekologa

Nadu da će se život vratili u normalu, u ono prije “novog normalnog” svakako je pobudila fotografija iz Dubaija.

Objavio ju je ginekolog Samer Cheaib iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a njoj mu novorođenče povlači masku s lica, on ima osmijeh “od uha do uha”.

– Svi želimo znak da ćemo uskoro skinuti svoje maske – napisao je Cheaib pored fotografije.

Fotografija je prikupila više od 92 hiljada lajkova.

Ginekolog je ispričao kako je porađao majku koja je rodila blizance – djevojčicu i dječaka, a da je za ovu viralnu fotografiju zaslužan dječak, prenosi Azra.ba.

– Druga beba je bio dječačić, držao sam ga kako bi nas njegov tata fotografirao, a beba mi je povukla masku. U tom trenu svi smo se nasmijali – rekao je.

Cheaib na svom profilu dijeli fotografije s bebama u čijem je dolasku na svijet učestvovao, a i njega je iznenadila popularnost fotografije.

Mnogi su se na društvenim mrežama raznježili i poslali poruke nade da će “novo normalno” ipak uskoro završiti.



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.