25.10.2020. 15:00
0
Napravila je selfie pa je iznenadilo ono što je vidjela u odrazu naočala: Prepalo me
FOTO: Foto: Quora
Sara Medeiros odlučila je napraviti selfie dok je bila sama kod kuće, ali nije očekivala da će u odrazu stakala naočala, koje je u tom trenutku nosila, vidjeti neobičan prizor.
Svoje iskustvo podijelila je na društvenoj mreži Quora, gdje je priznala da ju je čitava situacija poprilično preplašila.

"Ovo sam snimila tijekom ljeta. Naručila sam nove sunčane naočale i trebalo mi je mišljenje kako mi stoje. Poslala sam fotografiju svome dečku i dok sam čekala odgovor, počela sam je pažljivije gledati", započela je.

"Nije mi trebalo dugo da uočim nešto u odrazu. Imam troje djece, od 18, 14 i dvije godine, ali oni nisu tada bili kod kuće, bila sam sama. Vidjela sam dvije figure u odrazu, jednog dječaka s lijeve strane i jednog, koji je bio viši, s desne. Trebala bih napomenuti i da vjerujem u duhove i sve što se veže uz njih", dodala je.


I dok su neki internetski korisnici priznali da bi se i oni prepali na njenom mjestu, drugi su pisali kako vjerojatno postoji sasvim logično objašnjenje za tu pojavu.

"Ja ne vidim ono što ti vidiš. To je samo refleksija svjetla. Ponekad su najjednostavnija rješenja najbolja", napisao je jedan komentator.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.