22.11.2020. 13:35
0
Ovo su najnaporniji horoskopski znakovi, razgovarati s njima može biti pravo mučenje
Svako od nas ima mane i ponekad može biti dosadan i naporan u društvu, ali, ako je vjerovati astrologiji, pet horoskopskih znakova ističu se kao najnaporniji, piše PinkVilla. Razgovor s njima može biti pravo mučenje jer se često ne znaju zaustaviti. Jeste li vi među njima?


Jarac

Nerviraju ljude svojom praktičnošću i učinkovitošću. Često tlače suradnike i kolege da rade više nego što bi trebali i teže savršenstvu. Iako ljude to ponekad iritira, kasnije se time okoriste.

Lav

Lavovi uvijek trebaju puno pažnje i žele biti u središtu pozornosti i neće prestati govoriti sve dok se njihove potrebe ne zadovolje.

Vaga

Poznato je da Vage žele sve dovesti u red, a to ljude nervira jer one često ulažu svu svoju energiju kako bi postigle ravnotežu u situacijama da bi se svi oko njih osjećali ugodno.

Škorpion

Škorpioni su tajnoviti i imaju tendenciju iznervirati svoje sugovornike pretjeranim skrivanjem i zadržavanjem informacija. Mogu se lako naljutiti i manipulirati ljudima.

Strijelac

Njihova je najveća dosadna osobina to što ne znaju kada treba stati. Oni stalno žele istraživati i uživati u novim pustolovinama.

 
Horoskop
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.