9.12.2020. 15:04
0
Penzioner postao hit zbog izjave nakon vakcinisanja protiv koronavirusa
Penzioner iz Velike Britanije postao je hit nakon što je zakasnio na termin za cijepljenje protiv Covida-19.


Martin Kenyon dao je intervju za CNN i nasmijao mnoge otkrivši da je zakasnio jer "nigdje nije mogao pronaći vražji parking". Otkrio je i kako je došao do vakcine te priznao da nije bio baš zadovoljan ručkom.

- Nazvao sam bolnicu i pitao što to rade, to cijepljenje. Oni su me nakon toga ispitivali razna pitanja, to nije bilo baš zanimljivo, ja sam odgovorio, a oni su mi zatim rekli da dođem u 12:30. Naravno da nigdje nisam mogao pronaći vražji parking pa sam zakasnio. Svejedno sam sada ovdje, bio sam unutra i uredno su me stavili na popis, objasnio je.

 


































- Otišao sam i poprilično loše ručao, a onda sam se vratio i bili su spremni za mene. I ne, uopće nije boljelo - nisam znao ni da je igla ušla dok nije izašla. Bilo je vrlo zanimljivo. Bilo je bezbolno, dodao je.

Ne namjeravam dobiti prokleti virus jer imam unuke i namjeravam dugo živjeti kako bi mogao sudjelovati u njihovim životima. Nema smisla da sad umrem kad sam ovoliko poživio, zaključio je.



(Nermana Crnčalo)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.