18.4.2021. 20:22
0
Milan Đuranović punih 20 godina traži posao
Milan Đuranović, potomak poginulog borca, odlikovanog Medaljom zasluga za narod, punih 20 godina traži posao. Obraćao se na brojne adrese, ali radno mjesto još nije našao.

Milan živi u stanu koji su on i majka dobili kao porodica poginulog borca, jer su ratnih godina izbjegli iz sela Tumare na Ozrenu. Godine borbe za egzistenciju narušile su i Milanovo zdravlje, a  izgubio je i majku 2019. Milan se ne predaje u svojoj borbi za posao i opstanak, kucao je na mnoga vrata.

Milan se obraćao i prethodnom načelniku opštine Stanari, kao i sadašnjem Radojici Ćelića koji je za BN televiziju rekao da po sistematizaciji u opštini nema slobodno radno mjesto, da bi ga mogao primiti na posao.

Razgovarali su o Javnom-komunalnom preduzeću, ali trenutno zbog katastrofalnog stanja u kojem je to preduzeće zatekao, nema mogućnosti ni tu da ga zaposli. Načelnik Ćelić navodi da čim se stvore uslovi za zapošljavanje u Javno-komunalnom preduzeću, da će se to  i desiti.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.