15.10.2021. 13:24
0
Halo, Mile: Nervozni Dodik ne skida se s mobitela. Pogledajte mu zabrinutu facu nakon poziva
Svoju sumanutu retoriku Milorad Dodik posljednih dana je intenzivirao, a korak dalje otišao je jučer.

Naime, Dodik je održao sastanak s diplomatima iz EU (kako je RTRS objavila od 28 pozvanih ambasada, svega 11 je poslalo svoje izaslanike) i predstavio im namjere RS.

Kako je naveo, RS kreće u povlačenje odluka o VSTV, Oružanim snagama, indirektnom oporezivanju, izbornim zakonu… te preuzima ‘nadležnost nad ovim pitanjima’.

Dodik je najavio i formiranje nove vojne formacije u koju će se uključiti pripadnici Oružanih snaga BiH.

No, zanimljivo je bilo njegovo ponašanje tokom press-konferencije. Dok je pričao premijer RS Radovan Višković, Dodik je dobio poziv.

Iako se radi o ‘važnoj’ press-konferenciji, kojoj prisustvuje ogroman broj medija te skoro svi predstavnici vlasti u RS, Dodik nije mogao poziv staviti na čekanje, prenosi Raport.

On se javio i nervozno hodao, a ni njegova faca nakon što je prekinuo poziv nije bila baš zadovoljavajuća.




(Admir Oručević)

 

DodikRS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.