26.10.2023. 17:26
2
Bh. ugostiteljske radnje izbacuju iz ponude proizvode koji se povezuju sa Izraelom: "Od sutra ne služimo Coca Coline sokove i njihove proizvode. Razlog već svi dobro poznajete"
Brojni gradovi u Bosno i Hercegovini izrazili su podršku građanima Palestine u vidu protesta koji su organizovali na gradskim ulicama.

Korak naprijed otišli su pojedini bosanskohercegovački ugostitelji koji su odlučili iz svojih radnja izbaciti proizvode kao što je Coca Cola. 

Prvi koji su se odlučili za ovakav protez su ugostitelji iz Zenice i Zavidovića.

Inače, ekonomska analitičarka Svetlana Cenić je za naš portal kazala da su ovakve akcije potpuno besmislene, te da će se to vratiti kao bumerang. OVDJE pogledajte šta je rekla.

“Od sutra, 26.10.2023. godine, u ponudi se neće više nalaziti proizvodi Coca Cole i slično. U ponudi ćemo imati samo pića koja se proizvode na području Bosne i Hercegovine. Razlog je vjerovatno svima jasan”, objavljeno je na Facebook stranici fastfooda Benamen.

Benamen

Slično je objavio i Well doner iz Zavidovića.

“Od sutra u Restoranu WELL DONER ne služimo Coca Coline sokove i njihove proizvode. Razlog već svi dobro poznajete. Hvala na razumjevanju.”

Well Doner Zavidovici

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.