7.1.2024. 9:57
1
Dodik čestitao Božić, pa poželio da RS bude "živa, zdrava i sretna"
Predsjednik manjeg bh. entiteta RS, Milorad Dodik, čestitao je Božić.

Podsjećanja radi, pravoslavci širom svijeta danas obilježavaju svoj najveći blagdan, Božić.

"Mir Božji, Hristos se rodi. Ovim tradicionalnim pozdravom želim da vam poželim sve najbolje. Da se okupite u svojim porodicama, da obilježite ovaj za nas najvažniji praznik, za nas hrišćane, Srbe, onaj dio našeg identiteta, onaj dio našeg postojanja", kazao je Dodik u videoporuci.

Također je svakoj porodici poželio da bude živa, zdrava, da bude uspješna i sretna, kao što želi da "RS bude isto tako".

"Vjerujem da ćemo ubuduće naše Božiće i dane kao što je ovaj dočekivati u miru i da će mir biti dominantno obilježje naših života. Živi i zdravi bili, sve najbolje vam želim. Mir Božji, Hristos se rodi", istakao je Dodik u čestitki.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.