17.4.2024. 10:33
1
Oglasio se Vučićev emisar koji je pokazao Puljiću tri prsta iz automobila: Ratnohuškački bosanski novinar nas je uhodio i snimao. Na odlasku sam ga pozdravio tradicionalnim srpskim pozdravom
Nakon što je dugogodišnji dopisnik Al Jazeere Balkans Ivica Puljić usnimio emisare Aleksandra Vučića u New Yorku za Rezoluciju o Srebrenici, jedan od njih se i oglasio.

Naime, Puljiću je jedan od njih, dok ih je snimao, pokazao tri prsta iz auta, a evo šta je napisao na društvenoj mreži X.

"Ratnohuškački bosanski novinar Ivica Puljić nas je uhodio i snimao tokom posjete New Yorku. Na odlasku sam ga pozdravio tradicionalnim srpskim pozdravom što ga je izuzetno 'obradovalo'. Toliko ga je to obradovalo da je poslije morao da objavljuje prostačke objave", napisao je Stefan Jovanović.


1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.