17.4.2024. 19:37
0
Oglasili se iz Naše stranke: Dodik je RS odveo u provaliju u koju je i sam skočio
FOTO: n1
Povodom niza uvredljivih kvalifikacija koje je Milorad Dodik uputio Predragu Kojoviću, oglasili su se iz Naše stranke.

„Svjesno odbijamo odgovarati uvredama na niz ogavnih kvalifikacija koje je Milorad Dodik iznio na račun Predraga Kojovića. Našom reakcijom koja bi bila u njegovom maniru, Dodik bi želio da stvori privid kako ima razloga za primitivnu svađu u svom stilu. Njegovo suđenje, sankcije protiv njega i bliskih mu ljudi, na površinu su izvukle njegov očaj.

Ne želimo nikakvom reakcijom zamagljivati činjenicu da je Dodik nervozan jer je njegova politika poražena, da sve i jedan zvaničnik od Brisela do Berlina, od Washingtona do Londona zna da je Dodik taj koji je odveo RS u provaliju u koju je i sam skočio. Bosne i Hercegovine će biti i bit će sve snažnija, a Dodika svakim danom sve manje“, zaključili su u saopćenju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.