25.6.2024. 8:44
2
Milorad Dodik objavio "ekskluzivni snimak" Dine Konakovića iz Luksemburga: "Ja Rusiju sanjam svake noći..."
Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik objavio na svom X nalogu "ekskluzivni snimak" navodnog govora lider NiP-a i šefa bh. diplomatije Elmedina Konakovića iz Luksemburga.

Podsjetimo, Dodik je sinoć objavio kako ima ‘ekskluzivni’ snimak Konakovića iz Luksemburga te da će ga danas objaviti, što je jutros i učinio.

Naime, Dodiku je očito zasmetalo što je na jučerašnjem sastanku ministara vanjskih poslova država članica EU i ministara vanjskih poslova zemalja zapadnog Balkana Konaković objasnio kolegama ko koči Bosnu i Hercegovinu na evropskom putu, odnosno što je kao glavnog kočničara imenovao upravo Dodika i njegove satelite.

Konaković je, između ostalog, izjavio da “Ruski uticaj nikad nije bio veći, da imamo slike Dodika i Putina koji kritikuju Zapad” te da Dodik radi po nalogu iz Moskve, a iz koje se Dodik nedavno vratio.

Da je istina zaboljela lidera bosanskih Srba govori upravo ovaj "nastup Konakovića u Luksemburgu" koji je Dodik objavio.

Naime, Dodik je na X-u objavio isječak iz filma na kojem govori legendarni srbijanski glumac Bata Živoinović.

"Ja Rusiju sanjam svake noći", govori Bata dobro poznatu rečenicu iz kultnog filma „Tri karte za Holivud“ dok se nalazi u pritvoru što je Dodik povezao sa nastupom Konakovića u Luksemburgu koji je pokušao raskrinkati Dodika i njegovu politiku te šefove država članica EU upoznati sa pravim kočničarem BiH koji radi po nalogu Vladimira Putina.

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.