8.7.2024. 15:36
0
Konačno je otkrio javnosti: Evo na koga se "loži" banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković. Fotografije govore više od riječi
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković voli da svoje fotografije objavljuje na društvenim mrežama. Valjda pretpostavlja da će se time "umiliti" glasačima, predstavljajući se kao jedan od njih, kao čovjek iz naroda.

Međutim, posljednjom fotografijom koju je objavio na Facebooku nedvosmisleno je pokazao ko mu je uzor. Na fotografiji se vidi Stanivuković kao, gol do pasa, miluje konja. Na slici je vidljivo da je Stanivuković redovan posjetilac teretane, na osnovu mišića koje ponosno pokazuje.

image

Ova fotografija nedvosmisleno asocira na serijal fotografija koje je svojevremeno snimio ruski predsjednik Vladimir Putin. Na tim fotografijama se vidi kako mišićavi Putin, kao i Stanivuković danas, gol do pasa jaše konja, ili ga miluje u pauzama jahanja, piše Oslobođenje.

image

Sa ove Stanivukovićeve fotografije je više nego jasno ko mu je bio inspiracija. Za očekivati je u narednom periodu da svoje pratioce na društvenim mrežama Stanivuković u narednom periodu "počasti" sa mnoštvom sličnih fotografija u narednom periodu, s obzirom da će ponovo biti kandidat PDP-a za gradonačelnika Banje Luke.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.