23.9.2019. 19:44
1
Poznati voditelj HIV pozitivan: Mislio je da ima grip dok nije otišao u bolnicu
Teško mi je da budem potpuno otvoren kad postoje stvari koje nikad nisam priznao javno – rekao je Jonathan povodom izlaska memoara.

Da je pozitivan na HIV saznao je prije sedam godina nakon što se srušio u frizerskom salonu u kojem je radio. Potom je otišao u bolnicu kako bi provjerio simptome koji su ličili na grip. Ipak, nije bio u pitanju grip, nego HIV.

– Taj dan mi je bio grozan baš kao što i zamišljate da bi bio – napisao je u knjizi.

Kad je bio mlađi bio je i žrtva se*sualnog zlostavljanjan zavistan od narkotika, posebno na fakultetu kada je konzumirao kokain. Sad kaže da je u ‘zajednici HIV pozitivnih ljudi’. Tek nakon što je postao zvijezda serije javno je podijelio kroz šta je sve prošao, piše “Kurir“.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.