17.4.2024. 11:49
3
Melina otišla u Monako gdje već boravi Toni Bijelić: "Vežite se jer ko zna kakav potres nas čeka"
Modna kreatorka Melina Džinović se nedavno razvela od pjevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje djece - kćerku Đinu i sina Kana.

Ona se gotovo uopšte ne oglašava, sem upada u porodičnu vilu kada su završili u policiji, povodom pomenute situacije, ali i izjava koje je do sada davao njen već bivši suprug, Haris.

Melina je odlučila da otputuje i razbistri svoje misli te se odlučila da svoj mir, makar na kratko, pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedjelje.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vrijeme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pjevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju iz Monte Karla, te vidno raspoložen dodao opis:

- Dobro jutro.



Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vrijeme na istom mjestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili, te da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove "koincidencije".

"Okej, znamo da ništa nije slučajno", "E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha", "Nema šanse da je ovo slučajnost", neki su od komentara, piše Telegraf.

Posljednjih dana su u živi javnosti bili Melina i Haris Džinović, koji su stavili tačku na svoj brak nakon 22 godine.

(Ajdin B.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.