22.4.2023. 12:55
0
Ronaldo za broj pjevačice prodao Porsche u pola cijene
Cristiano Ronaldo prodao je svoj Porsche Carrera u pola cijene u zamjenu za broj Kimberly Wyatt, članice grupe Pussycat Dolls.

To se dogodilo 2009. dok je Ronaldo igrao za Manchester United, a engleski mediji navode da se zaljubio u pjevačicu nakon što je gledao njezin nastup u televizijskom showu.

“Bio je mart ili april i Ronaldo se spremao na odlazak u Real Madrid. Svi smo znali da odlazi na kraju sezone. Gledao je X Factor i upitao me ko je ta djevojka. Bila je to Kimberly Wyatt iz Pussycat Dollsa. Upitao me bih li mogao doći do njenog broja“, ispričao je Rod Thornley, tadašnji maser nogometaša Uniteda.

“Pitao sam se što bih ja iz svega toga mogao dobiti. Nabavljam brojeve djevojaka, a ja ništa od toga nemam. Cristiano me onda pitao sviđa li mi se njegov automobil. Rekao mi je da ću ga dobiti u pola cijene kada ode u Real Madrid. Trebalo mi je deset minuta da dođem do njenog broja”, dodao je i priznao da je Ronaldo održao riječ.

“Stigao je kraj sezone i ja sam upitao Ronalda sjeća li se našeg dogovora. Dao sam mu 34.000 eura za automobil koji je koštao gotovo 70.000. Sutradan sam ga prodao za 70.000 eura. Imao sam ga doslovce jednu noć. Otišao sam kod njega, uzeo automobil i prodao ga. Sjajno sam se proveo tog ljeta na Maldivima“, prenosi N1. 


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.