8.5.2023. 22:49
0
Obožavatelji Britney Spears sumnjaju da pjevačica više nije živa?
Legendarna pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) već decenijama unazad predmet je brojnih kontroverzi, a isti je slučaj i sada, s njenom posljednjom objavom na svom Instagram profilu.

Britni Spirs jedna je od najvećih pop zvijezda u proteklih 25 godina. Međutim, njen uspon nije bio bez izazova. Suočila se s intenzivnim napadima paparaca i često je kritikovana zbog svog javnog ponašanja, uključujući njene odnose s drugim slavnim osobama i njenu borbu sa zavisnošću. Također, 2007. je doživjela nervni slom, koji je uključivao brijanje glave i napad na paparaca kišobranom.

Godinama nakon njenog sloma, Britni je stavljena pod starateljstvo, pravni aranžman koji drugoj osobi ili entitetu daje kontrolu nad finansijskim i ličnim poslovima. U slučaju Britni, njen otac, Džejmi, imenovan je njenim starateljem i od tada ima kontrolu nad njenim finansijama i ličnim odlukama.


TikTok video

Posljednjih je godina pokret "Free Britney" dobio na popularnosti, a pristalice navedenog pokreta pozivaju da se prekine "starateljstvo" i da se pop zvijezdi dopusti da živi život kako želi.

Naime, u novembru 2021. konačno je oslobođena svog nadzorništva, ali postoji teorija zavjere da Britni koju smo viđali u posljednje vrijeme zapravo nije ona.

Viralni TikTok koji se dijeli na više platformi društvenih mreža i prikazuje snimak pjevačicinog plesa koji se čini vrlo sumnjivim.

- Ovo je plavooka osoba s filterom Britni - napisala je.


Teorije zavjere 

Iako ovo zvuči kao suluda teorija zavere, u Holivudu postoji toliko mnogo nevjerovatnih teorija zavjere koje uključuju slavne osobe da je teško ne biti barem zaintrigiran tom idejom.

Mnogi su se u komentarima saglasili, a konstatovali su da se već dugo nisu osjećali kao da je riječ o "pravoj" Britni .

- Mislim da će se na kraju saznati da više nije živa - napisala je jedna osoba u komentarima. 



(A.R.)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.