17.10.2023. 21:56
0
Britney Spears otkrila da je pobacila tokom veze s Timberlakeom: "Nije želio biti otac"
FOTO: Getty images
Britney Spears je u svojim nadolazećim memoarima "The Woman in Me" otkrila da je tokom veze s Justin Timberlakeom ostala trudna, ali je pobacila, piše magazin "People".

 - Jako sam ga voljela. Očekivala sam da ćemo jednog dana osnovati porodicu, ali Džastin nije bio sretan zbog moje trudnoće. Rekao je da nismo spremni za dijete, da smo premladi -  napisala je pjevačica.

Također je napisala:

- Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali pristala sam na to. Ne znam je li odluka bila ispravna. Da je odluka bila samo moja, nikad to ne bih učinila. No Justin je bio siguran da ne želi biti otac -  dodala je.

Timberlake i Spears su bili u vezi oko tri godine prije nego što su se naglo razišli 2002.

(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.