4.12.2023. 12:26
0
Una Čolić napravila pitu, otac dao zanimljiv komentar
FOTO: Instagram
Zdravko Čolić je nedavno je komentirao svoju 22-godišnju kćerku Unu, te nasmijao komentarom o njenom kulinarskom umijeću.

Una inače privlači pažnju korisnika društvenih mreža svojim modnim izdanjima, a nedavno je objavila fotografiju pite koju je spremala.

- Koliko Vam i da li Vam možda smeta što se piše dosta o vašoj djeci? Una je jako zanimljiva medijima? - upitao je novinar TV Pink Čolića.

- Ja im ne mogu ništa. Oni stavljaju tu raznorazne slike - odgovorio je. Novinar je zatim konstatirao da se Una pohvalila da je sjajna u kuhinji, objavivši sliku pite iz rerne.



- Vidio sam to. Nisam baš siguran, ali dobro. U svakom slučaju, da pomogne, to može - rekao je Čolić uz osmijeh.

(Aldin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.