29.6.2023. 10:33
0
Počinje Mostar Summer Fest: Ove godine nastupaju Goran Bare i Majke, Bajaga i Instruktori, Let 3...
FOTO: Facebook
Jedanaesto izdanje Mostar Summer Festa počinje večeras, a trajati do 1. jula na dobro poznatoj lokaciji SC Kantarevac. Tačno u 19 sati otvorit će se festivalske kapije, prenosi Slobodna Bosna:

Mnogobrojni ljubitelji muzike iz regiona pristižu u Mostar, jer večeras počinje Mostar Summer Fest. Organizatori kažu da je sve spremno za početak dosad najiščekivanijeg izdanja festivala, a očekuje se i do 20 posto veći broj posjetitelja u odnosu na prošlogodišnji MSF. 

Tačno u 19 sati otvorit će se festivalske kapije i do finalne subotnje večeri na stageu će se izmijeniti: Goran Bare i Majke, Bajaga i Instruktori, Buč Kesidi, Let 3, Zoster, Vojko V i mnogi drugi.

Mostar Summer Fest i ove godine nudi uživanje u dodatnim sadržajima festivala: Rakija Corner, Žujin pub s 20 različitih vrsta piva, Red Bull Cocktail Corner, ledeno hladna Jägermeister zona, BBQ i Food Corner, Sky Corner uz 360 Camera Booth, Jack Daniels Bar u kojem te očekuje i zanimljivo VR putovanje, i još mnogo interaktivnog sadržaja, igara i produžene zabave.


Festivalske ulaznice od danas više nisu u prodaji, dok jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM možete kupiti na info pultu Mepas Malla, putem sustava kupikartu.ba i na samom ulazu u festivalsku zonu.


Mostar je jutros odjenuo festivalsko odijelo. Preostaje vam samo da i vi obučete svoj najotkačeniji outfit, da dođete u Mostar i uživate u festivalskoj magiji koja traje do subote, poručuju organizatori.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.