17.7.2023. 10:23
0
Dvije osobe napadnute bejzbol palicama u Mostaru
FOTO: Ilustracija
Kasno sinoć u Mostaru dvije osobe napadnute su bejzbol palicama, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako je saopćeno iz policije, zaprimljena je prijava u 1 sat iza ponoći da su u naselju Tekija na mostu Hasana Brkića fizički i sa bejzbol palicama napadnuta dvije osobe.

“Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije gdje su zatekli H.L. (2003) sa vidnim povredama u predjelu glave i M.J. (2000) oba iz Mostara. Isti su izjavili kako su sjedili na klupi kada je u jednom momentu pored njih stalo vozilo „VW Golf V“ iz kojeg su izašla tri lica od kojih je jedno lice sa bejzbol palicom udarilo više puta L.H. nakon čega su se isti udaljili sa vozilom u pravcu Nove gradske magistrale. Operativnim radom na terenu i brzom reakcijom policije, navedeno vozilo sa licima je uočeno i zaustavljeno u Ul. K. Tomislava. Vozilom je upravljao R.M. (2001) a sa istim su se u vozilu nalazili i V.Š. (1995) i M.T. (1995) svi iz Mostara. Pored svakog od njih u vozilu se nalazila drvena palica. Lica su lišena slobode i zadržana u službenim prostorijama radi kriminalističke obrade. Povrijeđenom L.H. su u bolnici „dr. Safet Mujić“ konstatovane teške tjelesne povrede”, kazali su iz MUP-a HNK.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.