21.2.2024. 10:24
0
Slavni glumački par: Nakon 25 godina braka doznali da su rođaci
FOTO: Screenshot/instagram
Glumački par Kevin Bacon (65) i Kyra Sedgwick (58) su u skladnom braku već 36 godina, no šokirali su javnost kada se ranije doznalo da su i u krvnom srodstvu.

Par se 2013. godine pojavio u epizodi TV serije Finding Your Roots koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla. Tada su doznali da su rođaci u devetom koljenu.

 - Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom, mislim, većina bijelaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno. Pretpostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam se praviti da sam iznenađena - rekla je glumica.

To otkriće nije utjecalo na glumački par, iako su neki mislili da će im to uzrokovati bračne probleme, čak i razvod. 

- Sve je dobro dok nismo najbliži rođaci - rekla je glumica.

(Aldin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.