21.6.2023. 22:34
2
Nakon skandiranja "Faruk odlazi": Pogledajte sramotne pokrete selektora Hadžibegića upućene navijačima BiH
FOTO: N1
Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, nije se proslavio na klupi Zmajeva.

U četiri zvanične utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine upisao je samo jednu pobjedu (Island) i tri poraza (Slovačka, Portugal i Luksemburg).

Sinoć je na Bilinom polju doživio blamažu. U "Zamjevom gnijezdu" razbio nas je Luksemburg protiv kojeg smo u bliskoj prošlosti popravljali gol razliku...

A da se Hadžibegić nije snašao na klupi Zmajeva potvrđuje i činjenica da su navijači sinoć tražili njegov odlazak. U nekoliko navrata sa tribina Bilinog polja moglo se čuti "Faruk odlazi". Aktuelni selektor Zmajeva imao je još jedan incident sa navijačima.

Nakon poraza od Slovačke u Bratislavi ušao je u verbalni okršaj sa navijačem.

Sinoć se na društvenim mrežama pojavio snimak sa naslovom "Ovako treba trener da se ponaša".

Na snimku se mogu vidjeti čudni pokreti selektora Zmajeva, zbog čega su ga prozvali korisnici TikToka. Pogledajte i sami procijenite šta radi Faruk Hadžibegić.

Snimku možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.