21.10.2023. 21:08
0
Navijači Željezničara parolom, zastavama i dimom pružili podršku palestinskom narodu
FOTO: N1
FK Željezničar igra utakmicu 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Zvijezde 09, a najvatreniji navijači "Plavih" meč su iskoristili kako bi podržali narod Palestine.

“Tvoja djeca su naša djeca. Tvoja krv je naša krv. Tvoje rane su naše rane. Tvoj neprijatelj je naš neprijatelj. From the river to the sea, Palestine will be free”, istakli su popularno nazvani Manijaci, prenosi N1.

Nakon parole navijača, aktivirana je i dimna zavjesa sa bojama palestinske zastave, a sve vrijeme na stadionu Grbavica odjekivalo je “Palestina, Palestina!”

(Elmedina H.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.