21.11.2023. 22:37
0
Hrvatska pobjedom protiv Armenije plasirala se na EURO
FOTO: AFP
Večeras su odigrane posljednje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Njemačkoj narednog ljeta.

Poznat je i posljednji direktan putnik za Njemačku. Do ovog kola jedina nedoumica bila je da li će direktno ići Hrvatska ili Wales, ipak večerašnjom pobjedom na Maksimiru, Hrvatska se direktno plasirala na završnu smotru najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

Vatreni su se mučili mnogo u prvom poluvremenu, međutim pred sami kraj prvog dijela uspjeli su stići do vodstva, Ante Budimir je utrčao na centaršut koji je uputio Borna Sosa i savršeno pogodio glavom lijevi dio gola za 1:0, što je na kraju bio i finalni rezultat, prenosi N1. 

(Erna H.) 



0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.