14.12.2023. 15:17
0
Unai Emery: Nisam znao da je Modrić igrao za Zrinjski, znam za Kolašinca
FOTO: x/aston villa
Večeras od 18 sati i 45 minuta bh. predstavnik Zrinjski u Mostaru dočekuje englesku Aston Villu.

Povodom te utakmice medijima se obratio Španac Unai Emery. Baskijski trener sjajno vodi ekipu iz Birmingema koja ove sezone „melje“ sve pred sobom. Vila je u posljednje vrijeme pobijedila Mančester Siti i Arsenal, zbog čega je na trećem mjestu u Engleskoj. 

U Konferencijskoj ligi je prva s 12 bodova. Druga je Legija iz Varšave s 9, a trećeplasirani AZ Alkmar sa 6 bodova. Posljednja ekipa ove grupe je Zrinjski, koji ima 3 boda.

- Ovo je posljednji susret u grupnoj fazi Evrope. Naravno, ako želimo biti prvi u grupi, moramo minimalno uzeti jedan bod u Mostaru - rekao je Emeri i dodao:

- Zrinjski je ovdje pokazao velik karakter protiv AZ-a, pobijedivši ga velikim preokretom nakon što je gubio 0:3 na poluvremenu, ali i na Vila Parku, gdje je pao tek u 94. minuti susreta.

Očekujem da će Zrinjski biti motiviran i protiv nas na svom terenu. Poštujem ih i taktički mislim da je to dobra ekipa.

Emeriju je tada jedan od novinara postavio pitanje zna li da je za Zrinjski nastupao i Luka Modrić. Na to pitanje Unai je odgovorio:

- Stvarno? Nisam to znao. Znam da je Sead Kolašinac, koji je bio kod mene u Arsenalu iz BiH, ali iskreno nisam znao za Modrića.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.