13.4.2024. 14:58
0
Uoči mostarskog derbija: U Mostaru opsadno stanje, veliki broj specijalaca je na ulicama...
FOTO: n1
Uoči mostarskog derbija između Zrinjskog i Veleža, pojačano je prisustvo pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Ekipa N1 zabilježila je na ulicama Mostara dolazak nekoliko policijskih automobila i kombija, a u toku dana pred početak utakmica očekuje je veliki broj policijskih službenika oko stadiona pod Bijelim brijegom i na ulicama Mostara, zbog utakmice gradskih rivala koja je proglašena utakmicom visokog rizika.

Veliki broj specijalaca stigao je pod Bijeli brijeg gdje će osiguravati utakmicu. Pogledajte šta je zabilježila ekipa N1 na licu mjesta.

Također MUP HNK imat će podršku kolega iz MUP-ova Kantona Sarajevo, Kantona 10 i Srednjobosanskog kantona.

Mostar
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.