17.4.2024. 16:43
0
Puštene u prodaju karte za utakmicu Engleska-BiH
FOTO: Vijesti.ba
Nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pred fudbalskom reprezentacijom BiH su dvije prijateljske utakmice, a prva od njih je gostujuća protiv Engleske.

Iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine obavijestili su sve navijače reprezentacijen naše zemlje koji su zainteresovani za odlazak na prijateljsku utakmicu koju će Zmajevi odigrati 3. juna sa Englezima da su ulaznice puštene u prodaju danas i da se mogu kupiti putem oficijelnog distributera FA Engleske.

Meč je na programu 3. juna 2024. na St James' Park stadionu u Newcastleu. Početak susreta je u 19:45 po lokalnom vremenu (20:45 srednjoevropskom vremenu).

Ulaznice možete naručiti i kupiti putem linka OVDJE.

Na ovom linku su takođe dostupne sve bitne informacije o narudžbi ulaznica, detalji vezano za osobe sa invaliditetom koje žele da prisustvuju utakmici, kao i uvjete u vezi s dolaskom na stadion.

Od domaćina je dozvoljen ulazak i za djecu uz obaveznu kupovinu ulaznice.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.