18.4.2024. 14:50
0
Lešinarima zbog koncerta Lepe Brene zabranjen dolazak u Sarajevo
FOTO: n1
MUP Kantona Sarajevo je donio odluku da zabrani dolazak gostujućih navijača na utakmicu Sarajevo - Borac koja se igra u subotu od 20.45 na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

Iz MUP-a Kantona Sarajevo istakli su za N1 kako je navijačima Borca dolazak zabranjen nakon sigurnosne procjene.

- Uprava policije MUP-a KS obavijestila je tokom jučerašnjeg dana MUP RS da je gostujućim navijačima zabranjen dolazak na utakmicu koja se igra 20.04.2024. godine na stadionu Asim Ferhatović Hase, rekli su iz MUP KS.

Istovremeno, ovaj potez policije osudile su i Horde zla. 

- Ono što moramo naglasiti je da gostujući tim ovaj put vjerovatno neće imati pomoć svojih navijača obzirom da se u istom terminu održava koncert u dvorani Zetra, te je iz tog razloga MUP KS zabranio njihov dolazak. Još jednom policija pokazuje svoju nesposobnost u organizaciji utakmica i time direktno utiču da nam milo za drago bude vraćeno zabranom prisustovanja na narednoj utakmici u Banja Luci, poručile su Horde zla.

Podsjećamo, folk pjevačica Lepa Brena će 20. i 21. aprila održati dva koncerta u Sarajevu. 

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.