20.4.2024. 22:41
0
Sarajevo i Borac podijelili bodove na Koševu
FOTO: fk sarajevo
Fudbaleri Sarajevo i Borca na Koševu su odigrali meč bez pobjednika u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu. Konačan rezultat glasio je 1:1.

U uvodnih 20 minuta susreta viđene su dvije ozbiljnije prilike po jedna na obje strane, Hrelja je prijetio za goste, dok je Kyeremeh najozbiljnije zaprijetio u dresu domaćina.

Bordo tim je prijetio potom preko Čatakovića i Kyeremeha ali je izostala realizacija.

Borac do vodstva dolazi u 43. minuti. Vuković je šutirao s distance, a lopta od Aničića vara golmana Ilieva i ulazi u gol.

Domaći su imali velike zamjerke na kriterij suđenja Mirze Kazlagića iz Cazina, a Kazlagić je sa svojim pomoćnicima dosudio 17 prekršaja Sarajeva i samo šest prekršaja Borca u prvom poluvremenu.

Sarajevo do izjednačenja dolazi u 50. minuti. Julardžija je šutirao sa 20 metara, lopta na putu prema golu pogađa Ćelića i vara golmana Miloševića.

Do kraja meča nije bilo promjene rezultata.

Treba istaći da je i u drugom poluvremenu glavni arbitar Kazlagić imao nekoliko "čudnih" i pogrešnih odluka, pogotovo na štetu Bordo tima. To je izazvalo ogromno nezadovoljstvo navijača na tribinama, ali i samih igrača Sarajeva.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.