21.9.2024. 14:48
0
Bajraktarević: "Kao mali sam gledao reprezentaciju BiH, volio sam Džeku i Pjanića"
FOTO: nfsbih
Igrač američkog New England Revolutiona zauvijek je "kupio" navijače Bosne i Hercegovine fantastičnom asistencijom za Džeku u meču sa Holandijom, ali i generalno dobrom igrom za Zmajeve.

Bajraktarević je imao opciju nastupa za Sjedinjene Američke Države, ali kaže da je uvijek znao da će igrati za našu zemlju.

- Za mene to nije bilo pitanje. Uvijek sam znao da želim igrati za Bosnu. Uvijek sam, kao mali, gledao reprezentaciju BiH. Volio sam igrače kao Džeko i Pjanić i gledao ih kao mali, to je bio moj san. Uvijek sam znao da ću igrati za BiH, ispričao je Bajraktarević.

Esmir je rođen u Apltonu (SAD), gdje mu djetinjstvo nije bilo lagano.

- Naravno da nije bilo lako, ali sam zahvaljan roditeljima, oni su mi dali sve. To je velika stvar za mene. Nikad neću zaboraviti odakle sam i ko sam, govori sjajni veznjak.

Ovaj talentovani fudbaler bi volio igrati u velikim evropskim klubovima.

- Cilj je da igram u najvećim klubovima Evrope, a sada je moj fokus samo na moj klub. Dan po dan, da bude bolje svaki dan. Mlad sam, ne želim misliti na to, kazao je Bajraktarević.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.