21.1.2024. 16:43
0
Ova igrica obara sve rekorde : Za 40 sati prodata u više od tri miliona primjeraka
FOTO: screenshot
Igra Palworld je odmah po objavljivanju ostvarila veliki komercijalni uspjeh, na nakon samo 40 sati od launcha donosimo mali update koji je ukupni broj prodatih primjeraka spomenute igre povećao za dodatni milion, piše GoogGame.hr.
Nakon što se studio pohvalio kako je Palworld tokom prvia 24 sata prodaz u više od dva miliona, studio Pocketpair je otkrio da prodaja njihovog hita ne jenjava te da je on tokom prvih 40 sati prodaje već dostigao brojku od tri miliona prodatih primjeraka.

Palworld je lansiran 19. januara na Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, a moguće ga je pronaći i u ponudi Xbox Game Passa.



Poznat “u narodu” kao “Pokemon s puškama”, ovaj naslov nam donosi miks nekoliko različitih žanrova, nudeći nam raznorazne survival elemente, istraživanje otvorenog svijeta, skupljanje različitih stvorenja i, naravno, akciju. Igra je dostupna u Early Access fazi, a inicijalne reakcije igrača su i više nego pozitivne, što potvrđuje i podatak da je Palworld na Steamu istovremeno igralo više od 850 hiljada igrača.

(Aldin B.)

Palworld
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.