6.11.2023. 13:04
2
Zbog podrške Palestini Jelenu Karleušu na instagramu otpratilo skoro 200.000 ljudi
Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu saopštiviši da je zbog podrške Palestini izgubila skoro 200.000 pratitelja na ovoj društvenoj mreži.

Tim povodom pjevačica je navela da ju je od tog momenta, kada je počela otvoreno da piše o zločinima nad palestinskim narodom dijelivši fotografije i snimke užasa koje taj narod preživljava pred očima cijelog svijeta, otpratilo skoro 200.000 ljudi.

"Nastavit ću svakodnevno da objavljujem isto dok ubijanje hiljada nedužnih civila, a među njima najviše djece od Izraela – ne prestane!", istakla je.

Naglasila je da kad neko kaže da ovo nije njegov rat i da neće da se miješa, zaboravlja da je ovo njegova planeta.

"A planeta gdje se ubijaju djeca i planeta gdje roditelji sakupljaju komade svoje djece u kesama jer je neko tako odlučio, planeta gdje ljudska rasa šutke promatra ubijanje djece i ne čini ništa da to zaustavi jeste moj problem i jeste moj rat. Jer, ja jesam izgubila 200.000 pratilaca, ali šta je to u odnosu na majke koje svakog sekunda gube svoju djecu. Jedna planeta, jedna ljudska vrsta! Jedna vjera – vjera da smo i dalje ljudi. Stop genocide in Gaza!!", zaključila je.



(M.Lj.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.