21.11.2023. 17:15
0
Karleuša objavila spisak pjevača s kojima je u dobrim odnosima
Jelena Karleuša će od sada na nastupima, pored svojih hitova, u repertoar uvrstiti i pjesme malobrojnih kolega koje su o njoj imale lijepe riječi u javnosti.

To je svojim pratiocima na Instagramu otkrila sama Jelena, koja je naglasila da su ti pjevači izabrani, zaštićeni i povlašćeni s njene strane.

- Od sad, pored mojih pjesama, na nastupima pjevam i pjesme kolega koje su imale divne riječi za mene i koje su me podržavale. Znači, da krenemo redom: Indira, Stoja, Dragana Mirković, Milica Pavlović, Dado Polumenta, Vesna Đogani, Didi Džej, Mira Škorić, Rozga, Bekvalac, Emir Lapsus, Vesna Zmijanac, Sanja Vučić, Elma, Đani, Indi, Mimi Mercedes, Sajsi, Devito, Ana Bekuta, Selma, Saša Matić, Jovana Tipšin, Ljupka Stević, Ivana Boom Nikolić. Ovo je spisak izabranih, zaštićenih i povlašćenih pjevača. Izabrani ljudi – napisala je JK.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.