28.10.2023. 15:46
0
Khabib neće da šuti zbog onog što se dešava u Gazi: Poslao je poruku koja obilazi svijet
Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Khabib Nurmagomedov, komentarisao je izraelske napade na Gazu koji su intenzivirani protekle noći.

Palestinski mediji izvještavaju da izraelski tenkovi već djeluju u Gazi, razmjenjujući vatru sa lokalnim snagama.

Nakon što je IDF ranije rekao da proširuje svoje kopnene operacije u Pojasu, Palestinci u Gazi izvještavaju da kopnene snage IDF-a, uključujući tenkove, djeluju unutar ove enklave, javljaju mediji na hebrejskom jeziku.

Nurmagomedov je Gazu uporedio trenutno sa najvećim zatvorom na otvorenom.

“U ovom trenutku se bombarduje najveći zatvor na otvorenom – Gaza. Gaza, sve naše dove su povezane sa tobom. Napravite dovu za našu braću i sestre. Allah je brz u obračunu”, napisao je nekadašnji MMA borac na Instagramu.

(M.Lj.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.